Προληπτικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού (COVID-19)

Προληπτικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού (COVID-19)

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, που αφορούν στην εξάπλωση του Κορωνοϊού (COVID-19) και τις συναφείς επιπτώσεις της, σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 17/03/2020, η Τράπεζα Κρυοσυντήρησης “ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ” λαμβάνει τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

 • Εφαρμογή τροποποιημένου ωραρίου εργασίας:
  Γενικό ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00. Ωράριο διακινήσεων δειγμάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-16.00. Σαββατοκύριακο-Αργίες: Κλειστά.
 • Απομακρυσμένη εργασία ομάδων προσωπικού:
  Προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για εργασία από το σπίτι ή για έκτακτη παρέμβαση, προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των περιστατικών μας.
 • Ολιγομελείς ομάδες εργασίας στην έδρα μας:
  Οι εργαστηριακές και γραμματειακές διαδικασίες θα υποστηρίζονται εντός της έδρας μας από ολιγομελείς ομάδες του προσωπικού μας. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα διενέργειας διαδικασιών που αφορούν επικοινωνία με λήπτες και εξεταζομένους, ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες δωρεάς σπέρματος κλπ, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή τηλεδιάσκεψης (Skype, Viber). Για περισσότερες λεπτομέρειες και σχετικές οδηγίες, η Γραμματεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας.
 • Μέτρα προστασίας επισκεπτών:
  Κατά την είσοδο των επισκεπτών στην έδρα μας, συστήνεται η λήψη των μέτρων απολύμανσης και προστασίας, που έχει ανακοινώσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου. Σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί στην είσοδο και συστήνεται η τήρησή τους. Πριν την επίσκεψή σας στην ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την αναρτημένη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eody.gov.gr/erotiseis-kai-apantiseis-gia-to-neo-koronoio-covid-19/ Σε περίπτωση που έχετε πρόσφατα επισκεφθεί περιοχές με έξαρση της επιδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19) ή έχετε έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό, είναι πολύ σημαντικό να τηρήσετε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών (https://eody.gov.gr/wpcontent/uploads/2020/03/covid-19-apomonosi-spiti.pdf). Αν έχετε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού, η Γραμματεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να επαναπρογραμματίσει τη συνάντησή μας σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή, ώστε να διασφαλισθεί η αποφυγή μετάδοσης της νόσου.
 • Κρατήσεις δειγμάτων για ετερόλογη χρήση:
  Ως προσφορά στους λήπτες δειγμάτων για ετερόλογη χρήση παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν κράτησης για 3 μήνες, σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση έναρξης της υλοποίησης της προσπάθειας για δείγματα τα οποία διατίθενται κατά την τρέχουσα περίοδο έξαρσης του Κορωνοϊού (COVID-19).

Οι παραπάνω ενέργειες έχουν καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και στοχεύουν στην αποφυγή μετάδοσης της νόσου και κυρίως στην προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, του κοινού προς το οποίο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, των συνεργατών μας, των οικογενειών τους και του ευρύτερου τομέα δραστηριοποίησής μας.

Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και συμμορφούμενοι στην τήρηση των απαραίτητων μέτρων, όπως αυτά ορίζονται από τις Αρμόδιες Αρχές, παραμένουμε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, προσαρμόζοντας την απρόσκοπτη επιχειρησιακή μας λειτουργία στις νέες συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Δύναμη στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Περισσότερα
ΝΕΑ