Γίνε Λήπτης

Η μητρότητα και η πατρότητα είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου

Γίνε Λήπτης

Δημιουργούμε οικογένειες

Αν είσαι γυναίκα που θέλεις να βιώσεις τη μητρότητα ή είστε ζευγάρι που θέλετε να αποκτήσετε παιδιά, ελάτε να συζητήσουμε τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσετε την οικογένειά σας.

Η δημιουργία οικογένειας είναι επιλογή

Υπάρχουν λόγοι, όπως η υπογονιμότητα και οι κληρονομικές παθήσεις, οι οποίοι ενδεχομένως σας εμποδίζουν από το να αποκτήσετε βιολογικούς απογόνους. Δεν είναι ωστόσο απαραίτητο αυτές οι συνθήκες να περιορίσουν τις επιλογές σας. Η οικογένειά σας μπορεί να ξεκινήσει με τη λήψη δωρεάς σπέρματος. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είστε μόνοι σας. 

Είμαστε εδώ να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας με επαγγελματισμό και διακριτικότητα στη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να σας ενημερώσουμε με λεπτομέρειες για τις απαιτούμενες ενέργειες, αλλά και να συζητήσουμε κάθε απορία και σκέψη που έχετε. Διατηρήστε το δικαίωμα στην οικογενειακή ευτυχία κάνοντας την επιλογή που επιθυμείτε. Τη δική σας επιλογή.

Γίνε Λήπτης

Προδιαγραφές

Η Τράπεζα Σπέρματος ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ ακολουθεί τις προδιαγραφές της Ελληνικής νομοθεσίας για την κατάψυξη, κρυοσυντήρηση και διάθεση κατεψυγμένου σπέρματος. Οι εργαστηριακές διεργασίες υπόκεινται στα πλαίσια ενός συστήματος αυστηρού Εσωτερικού και Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου με βάση τα πρότυπα του ISO και σε στενή συνεργασία με έγκριτα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στα διεθνή πρότυπα ποιότητας, παρακολουθεί συνεχώς τις σύγχρονες οδηγίες κορυφαίων διεθνών επιστημονικών φορέων, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), η European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE), British Fertility Society (BFS), British Andrology Society (BAS), Association of Biomedical Andrologists, Association of Clinical Embryologists, Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, American Society for Reproductive Medicine, Society for Assisted Reproductive Technology, κ.α.

Γίνε Λήπτης

Συνεργασία με διεθνείς τράπεζες

Με στόχο την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών στον τομέα της δωρεάς σπέρματος , η ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ συνεργάζεται και με διεθνείς τράπεζες κρυοσυντήρησης, διευρύνοντας τις δυνατότητες επιλογής σπέρματος και από δότες που προέρχονται από το εξωτερικό, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές που ορίζουν η κείμενη νομοθεσία και οι συστάσεις της ΕΑΙΥΑ.

Γίνε Λήπτης

Parenthood

Η μητρότητα και πατρότητα είναι επιλογή και δικαίωμα κάθε ανθρώπου που την επιθυμεί. Το όραμά μου ως επιστήμονα της Βιολογίας Αναπαραγωγής, είναι να βοηθήσω όλο και περισσότερους ανθρώπους στην επίτευξη του στόχου τους: τη γέννηση ενός παιδιού μέσα στο τύπο της οικογένειας και τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει ο καθένας να ζήσει.

Θέλεις να γίνεις λήπτης;

faq-icon

Έχετε ερωτήσεις, έχουμε απαντήσεις.