Μένουμε Ασφαλείς (COVID-19)

Μένουμε Ασφαλείς (COVID-19)

Στην Τράπεζα Κρυοσυντήρησης “ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ”, παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και υπό την αυστηρή τήρηση των απαραίτητων μέτρων, όπως αυτά ορίζονται από τις Αρμόδιες Αρχές, εξασφαλίσαμε την απρόσκοπτη επιχειρησιακή μας λειτουργία εντός της πανδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19), με στόχο την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Βάσει των πρόσφατων ανακοινώσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΑΙΥΑ) αναφορικά με τις διαδικασίες καλής εργαστηριακής πρακτικής κατά την τρέχουσα περίοδο, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 01/06/2020, η “ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ” επανέρχεται στην κανονικότητα, τηρώντας τα ακόλουθα:

 • Εφαρμογή πλήρους ωραρίου εργασίας:
  Γενικό ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-18.00
  Σαββατοκύριακα και Αργίες: με προσυνεννόηση
  Ωράριο διακινήσεως δειγμάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-16.00. Σάββατο: με προσυνεννόηση
 • Μέτρα προστασίας επισκεπτών:
  Κατά την είσοδο των επισκεπτών στην έδρα μας, συστήνεται η λήψη των μέτρων απολύμανσης και ατομικής προστασίας, που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/) και η ΕΑΙΥΑ (http://eaiya.gov.gr/) για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου. Σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί στην είσοδο και συστήνεται η τήρησή τους.Κατά την παραμονή σας στο χώρο των γραφείων μας, η εφαρμογή μάσκας είναι υποχρεωτική.

  Σε περίπτωση που έχετε πρόσφατα επισκεφθεί περιοχές με έξαρση της επιδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19) ή έχετε έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό, είναι πολύ σημαντικό να τηρήσετε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών.

 • Δυνατότητα υποστήριξης επικοινωνίας με τηλεδιάσκεψη:
  Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας διαδικασιών που αφορούν επικοινωνία με λήπτες και εξεταζομένους, ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες δωρεάς σπέρματος κ.λ.π., μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή τηλεδιάσκεψης (Skype, Viber). Για περισσότερες λεπτομέρειες και σχετικές οδηγίες, η Γραμματεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και παραμένουμε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια.

Περισσότερα
ΝΕΑ