
Η Κρυογονία στο 6ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων
Η Κρυογονία έδωσε δυναμικό παρών στο 6ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11, 12 και 13 Απριλίου.
Η Διευθύντρια Δρ Λίνα Α. Ευγενή και ο κος Θεμιστοκλής Λουμάκος, μέλος του επιστημονικού προσωπικού της Κρυογονίας, παρουσίασαν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα αναφορικά με δύο θέματα αιχμής, τη δωρεά γαμετών, καθώς επίσης και το ρόλο της ανδρικής ηλικίας ως παράγοντα επίδρασης στην ανδρική γονιμότητα.
Πολλά συγχαρητήρια προς την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου για την επιτυχημένη διοργάνωση και θερμές ευχαριστίες για την τιμητική πρόσκληση!