Η Τράπεζά μας

Μια πρότυπη Τράπεζα Κρυοσυντήρησης φέρνει για πρώτη φορά τα Ευρωπαϊκά δεδομένα στην Ελλάδα

Τεχνολογία αιχμής

Στην ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ εφαρμόζονται οι υποδείξεις των έγκριτων διεθνών επιστημονικών φορέων (WHO, ESHRE) σχετικά με τη μεθοδολογία αξιολόγησης και κρυοσυντήρησης του ανδρικού σπέρματος, ώστε να διασφαλίζεται η ακριβής αξιολόγηση και βέλτιστη διατήρηση της ποιότητας των πολύτιμων δειγμάτων που διαχειριζόμαστε. Για το σκοπό αυτόν, επιλέγεται η πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

xoros-photo-6
xoros-photo-4

Εξειδικευμένος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Σύστημα μικροσκοπίας

Σύστημα μικροσκοπίας απλής και αντίθεσης φάσεως, καθώς και υψηλής μεγέθυνσης για την ακριβέστερη παρατήρηση των λεπτών μορφολογικών χαρακτηριστικών των σπερματοζωαρίων.

 

 

Tεχνολογία αιχμής

Συστήματα τεχνολογίας αιχμής για την αξιολόγηση των λειτουργικών παραμέτρων των σπερματοζωαρίων.

 

 

Ειδικοί περιέκτες

Ειδικοί περιέκτες (παγέτες) με πιστοποίηση για την ασφαλή κατάψυξη και κρυοσυντήρηση των δειγμάτων.

 

 

Πολλαπλοί κάδοι φύλαξης

Πολλαπλοί κάδοι φύλαξης των δειγμάτων, για την επιμερισμένη κατανομή των καταψυγμένων περιεκτών και την ειδική διαχείριση ιχνηλασιμότητας των δειγμάτων.

 

 

Αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης

Αυτοματοποιημένα συστήματα 24ωρης παρακολούθησης της θερμοκρασίας εντός των δοχείων φύλαξης των δειγμάτων, με δυνατότητα απομακρυσμένης ειδοποίησης, για τη διασφάλιση της διατήρησης σταθερών συνθηκών κατά την παραμονή των δειγμάτων σε βαθειά κατάψυξη

Σύστημα ανίχνευσης περιεκτικότητας οξυγόνου

Σύστημα ανίχνευσης της περιεκτικότητας του οξυγόνου στο χώρο κρυοσυντήρησης των δειγμάτων, για την ασφάλεια του εργαστηριακού προσωπικού

xoros-photo-15 mosaic (1)
xoros-photo-17

Tοποθεσία και πρόσβαση

Η Τράπεζα Σπέρματος ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ έχει την έδρα της σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, πλησίον κεντρικών λεωφόρων (Κηφισίας, Μεσογείων) και σε απόσταση 15 λεπτών από το σταθμό μετρό Αμπελόκηποι.

Στεγάζεται από το 2017 σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και φιλικό χώρο, σχεδιασμένο για την υποδοχή των επισκεπτών με διακριτικότητα και άνεση. Οι εργαστηριακοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, όπως απαιτεί το σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την άρτια διεκπεραίωση των εργαστηριακών διαδικασιών.