123

Η Ομάδα μας

Η Ομάδα μας

Δρ. Λίνα Ευγενή

Διευθύντρια – Βιολόγος Αναπαραγωγής, M.Phil Πανεπιστημίου Nottingham U.K., Διδάκτωρ ΔΠΘ

Η Διευθύντρια της Τράπεζας Κρυοσυντήρησης ‘ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ’, Δρ Λίνα Α. Ευγενή, είναι Βιολόγος Αναπαραγωγής, ειδικευμένη στην ανάλυση και κρυοσυντήρηση σπέρματος και ορχικού ιστού, με πολυετή εμπειρία στην αξιολόγηση και διατήρηση της ανδρικής γονιμότητας.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο είχε εισαχθεί πρώτη μεταξύ των υποψηφίων του έτους της.

Στη συνέχεια, φοίτησε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του University of Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας, από την οποία απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο Master δι ερεύνης (M.Phil), με επιβλέποντα καθηγητή τον Prof. Simon Fishel, πρωτοπόρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και δημιουργό της μεθόδου SUZI (Sub zonal Insemination).

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, εκπαιδεύτηκε στο ανδρολογικό εργαστήριο του κορυφαίου νοσοκομείου της Αγγλίας Queen’s Medical Centre, στις τεχνικές αξιολόγησης των βασικών και λειτουργικών παραμέτρων, καθώς και στις εφαρμογές της κρυοσυντήρησης σπέρματος και ορχικού ιστού.

Είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστημονική συνεργάτιδα του Μεταπτυχιακού Τμήματος Σπουδών με τίτλο ‘Ανθρώπινη Αναπαραγωγή’, στο οποίο συμμετέχει από την έναρξη της λειτουργίας του, με διαλέξεις και πρακτικές εργαστηριακές εκπαιδεύσεις.

Εργάζεται από το 1995 στον χώρο της Εργαστηριακής Σπερματολογίας, ως ιδρυτικό στέλεχος και διευθύντρια του ανδρολογικού εργαστηρίου της μεγαλύτερης και πρώτης πιστοποιημένης τράπεζας σπέρματος της Ελλάδας. Είναι υπεύθυνη του συστήματος διασφάλισης ποιότητας, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology).

Η Ομάδα μας

Το Επιστημονικό Προσωπικό

Η ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένους επιστήμονες, Βιολόγους ειδικευμένους στον τομέα της Εργαστηριακής Σπερματολογίας. Η μεταπτυχιακή τους εξειδίκευση έχει διενεργηθεί σε έγκριτα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, σε επίπεδο μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τίτλου. Όλα τα στελέχη του εργαστηρίου αποτελούν μέλη ενός αυστηρού συστήματος Εσωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου, που προϋποθέτει μεταξύ άλλων τη συνεχή τους μετεκπαίδευση και αξιολόγηση της βέλτιστης εργαστηριακής πρακτικής.

Το Διοικητικό Προσωπικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΚΡΥΟΓΟΝΙΑΣ διακρίνεται για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τον άρτιο συντονισμό και την ομαδική δουλειά. Γνώμονας στην εξυπηρέτηση του κοινού αποτελεί η κοινωνική ευαισθησία και η συναίσθηση ότι προσεγγίζει το πιο τρυφερό κομμάτι της ψυχής των ανθρώπων στους οποίους παρέχει της υπηρεσίες του, επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το Διοικητικό προσωπικό της ΚΡΥΟΓΟΝΙΑΣ αποτελείται από ειδικά επιλεγμένους ανθρώπους, καταρτισμένους στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις οργάνωσης, διαχείρισης και υποστήριξης τμημάτων δημοσίων σχέσεων.

ioanna-grigoriou-1

Ιωάννα Γρηγορίου

Human Operations Executive

Απόφοιτη του τμήματος English-Greek Executive Secretarial and Administration Course for Personal Assistants (P.A.s) του Saint George College, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Διοικητικής Υποστήριξης πολυεθνικών εταιρειών. Πιστοποιημένη Executive Assistant από το 2015 και μέλος της ομάδας της Κρυογονίας από το 2018 ως Human Οperations Εxecutive, με αρμοδιότητα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ανθρωποκεντρικής στρατηγικής, την εξυπηρέτηση κοινού καθώς και τον συντονισμό μεταξύ των ξεχωριστών τμημάτων της εταιρείας. Αποτελεί μέλος του συστήματος Εσωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου της Τράπεζας Σπέρματος ‘ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ’, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου ΕΝ15224:2012.
christos-karachalios-2

Χρήστος Καραχάλιος

Business Development Executive

Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, στην έρευνα αγοράς καθώς και στη μηχανική πωλήσεων πολυεθνικών εταιρειών. Αποτελεί μέλος της ομάδας της Τράπεζας Σπέρματος ‘ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ’ από το 2019 ως υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών. Εντάσσεται στο σύστημα Εσωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των προτύπων ISO9001:2008 και ΕΝ15224:2012.