Η Δρ Λίνα Α. Ευγενή ομιλήτρια στο συνέδριο της Cooperation IFV στην Πολωνία

Η Δρ Λίνα Α. Ευγενή ομιλήτρια στο συνέδριο της Cooperation IFV στην Πολωνία
Η διευθύντρια της ΚΡΥΟΓΟΝΙΑΣ, Δρ Λινα Α. Ευγενή, ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια στο συνέδριο που διοργανώθηκε στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας τον Οκτώβριο 2021 από την ένωση Cooperation IVF, που περιλαμβάνει τις Μονάδες Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Πολωνίας, με διεθνή συμμετοχή και θέμα την ανάπτυξη της επιστημονικής συνεργασίας στον τομέα της έρευνας στην Αναπαραγωγική Ιατρική.

 

Η Δρ Λίνα Α. Ευγενή παρουσίασε τα σημαντικότερα σημεία από την νέα 6η έκδοση του Εγχειριδίου του ΠΟΥ (2021) για τον έλεγχο και την επεξεργασία του ανδρικού σπέρματος (Key Insights from the 6th Edition of the WHO Laboratory Manual for the Examination and Processing of Human Semen).

 

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σύγχρονη θεώρηση της ανάλυσης σπέρματος υπό το πρίσμα των νέων οδηγιών του ΠΟΥ, στις διαφορές μεταξύ 5ης και 6ης έκδοσης αναφορικά με τα σύγχρονα μεθοδολογικά εργαστηριακά πρωτόκολλα, τις νέες εργαστηριακές αναλύσεις που εφαρμόζονται με σκοπό την αποτελεσματικότερη διερεύνηση των λειτουργικών διαταραχών του ανδρικού σπέρματος και τα νέα όρια αναφοράς για τις βασικές σπερματολογικές παραμέτρους, που επικυρώνονται με τη συμπερίληψη διευρυμένων διεθνών πληθυσμών γόνιμων ανδρών, μεταξύ των οποίων και Ελλήνων, οι οποίοι είχαν μελετηθεί από το εργαστήριο της ΚΡΥΟΓΟΝΙΑΣ.

περισσοτερες
Επιστημονικές εκδηλώσεις